reede, 2. juuni 2017

Maraton

No ma ei saa aru, kuidas mind favoriitide sekka loetud ei ole :)  Ehk siis homme järjekordne Hiiumaa maraton. Järjekorras seitsmes. Teist korda püüan täispika läbida. Eelmisel aastal läksin proovima, kogemusteta. Nüüd oli/on plaan teadlikumalt tegutseda. Samas kui märtsikuus tundsin selgelt, et vorm on aastatagusega võrreldes parem, siis aprilli lõpus-mai alguses tuli väike tagasilöök. Asjad jooksid veidi kokku ja kerge haigestumine lõi lünga sisse. Eks näis, kas ja kui palju mõju avaldas.
Terve viimase nädala olen saanud küll tugevasti puhata ja süüa ehk energiat laadida. Peale kehalise kasvatuse tundide ja trennide eraldi spetsiaalselt sportlikult liikunud ei ole. Viimases trennis tegin küll rumala vea, kinkides noortele suveks kaasa sada kätekõverdust. Rumala seepärast, et enda omad tuli kohe välja lunastada. Kui järjepidevalt ei harjuta, siis liiga lihtsalt need ei tule :) neljapäeval igatahes oli biitseps veidi hell. Ja täna omakultuuripäeva raames avastasime jalgratastega valla endiseid koolikohti. 18 km vastutuult - ja tuul oli täna ikka selline, mida julgesti tuuleks nimetada saab - ning õnneks teist sama palju taganttuult. Aga vaatamata sellele olime ajagraafikust tublisti ees - no ei õnnestunud noorte tempot pidurdada. Loodan, et sellega sõitsin homseks jalad lahti, mitte kinni.
Et ma oma vormis päris kindel ei ole, võtan eesmärgiks loodust nautida ja ühtlases tempos distants läbida. Ja panin end Tallinna maratonile septembriks kirja, et suvel oleks motivatsiooni trenni teha ja seal siis tulemust ehk aega püüdma minna.

Kommentaare ei ole: