reede, 17. juuni 2016

Kergejõustik

Teisipäevak. Et teenida välja preemia, rekorditeraamat, tuli kaasa teha kõigil aladel. Pole probleemi.
200m. Et seda saab joosta nii harva, on võrdlusmomenti raske otsida. Samas aastataguse teisipäevakuga võrreldes oli aeg poole sekundi jagu parem. Napilt üle 25 sekundi.
Kuul. Esimesed katsed lagunes tehnika täielikult. Siis tõukasin paar korda kõige elementaarsemal viisil. Ja sain nö oma kätte. Ehk üks kuulipikkuse jagu jääb kümnest meetrist puudu.
Ketas. Nö lisaala, aga kui juba lisati programmi, tuli kaasa teha. Tubli veerandsada meetrit :) Tehnikaala ehk et just sinna taha parem tulemus jääb. Samas tõid paremad välja huvitava tõe - et uus Emmaste kettaring on selgelt saare parim, mis ilmselt tähendab, et seal võib lähitulevikus rohkelt heitmist näha.
1500m. Jookse kuidas jooksed, aga tulemus oluliselt ei muutu. Ilmselt tuleks spetstrenne teha, et aega parandada, praegu jääb sinna viie ja poole peale. Täpselt nagu saarte mängudel, kuigi taktika ja olek olid erinevad. Samas sai hea võrdlusmomendi kõrgemast klassist jooksja näol, kes saarel puhkamas-treenimas.
Kaugus. Viimane ala, samas tulemuse mõttes kõige parem. Terve seeria üle 5.20-ne ja parim 5.35 ehk minu jaoks päris hästi.

Kommentaare ei ole: