pühapäev, 29. mai 2016

Sport

Eile oli spordimaailmas hea, tegelikult lausa väga hea päev.

Kõigepealt Taaramäe. Etapivõit Girol ehk ühel kolmest jalgrattamaailma suurtuurist. Ränkraskel etapil, kus tegelikult ka teine eestlane, Kangert kenasti pildil oli. Võit ise on juba ülikõva tulemus. Minu vaatevinklist lisab väärtust asjaolu, kes võidu võttis. Olles põgusalt Taaramäega kokku puutunud, jättis ta väga muheda mulje. Sõbralik, viisakas, professionaalne.

Õhtul Meistrite Liiga finaal. Kahe aasta taguse mängu kordusetendus - taaskord Madridi klubide siseasi. Ja jälle võttis võidu suurem vend, Real Madrid. Taas oli võtmetegelane minu lemmikmängija, Ramos.
Kui nüüd üdini aus olla ehk proovida ekspertpilguga läheneda, siis Atletico läbis raskema raja. Nende tee finaali oli täis väärtuslikuimaid võite. Los Blancosel vedas loosiga. Samas finaalis olid nad natukene paremad, kontrollisid mängu suurema osa ajast ka siis kui tegelikult Atletico palli valdas.
Oleks nüüd klubi juhtkonnal ainult oidu treenereid nii tihedalt mitte vahetada. Lasta Zidane´l mõnda aega tegutseda, sest tundub, et ta jagab matsu küll.

Kommentaare ei ole: