teisipäev, 10. mai 2016

Emadepäevajooks

Jooks joostud.
120 võistlejat, mis pole üldse paha. Rohkem kui oodanuks isegi. Ja eks osaliselt see lõi ka kaarte segi. Koolieelikute stardis üle 40 lapse! Vaatasin möödunud aastate protokolle ja arvasin, et 10, ehk 20 last tuleb. Võtsin neile nänni varuga, 40 tükki, et kui üle jääb, saab järgmisele vanuseklassile ka jagada. Aga näed, jäi puudugi. Ja eks siit läks järg korraks nö lappama.
Põhimõtteliselt terve laupäev läks rajatöödeks. Kusjuures olime kolmekesi. Mina poleks kohati nii palju vaeva näinudki, aga targemad õnneks oma jonni ei jätnud. Seda enam on kurb, kui (juba ka) üks võistleja suudab tähistust mitte märgata.
Kui ma olen teiste suhtes (kohati) kriitiline, siis enesekriitika on mul veel võimsam :)  Ehk tean päris palju, mida ise pidanuks paremini tegema.
Väga lühidalt öeldes jääb puudu täiskasvanud spordifanattidest, kes oleks valmis oma vabast ajast panustama. See ring peaks suurem olema. Paraku palga maksmiseks võimalusi pole... Seda enam müts maha Tõnise ees, kes oli emadepäevajooksu juures, aga on alati ka teisi Emmaste spordiüritusi oma vabast ajast ja tihti oma kulude-kirjadega korraldamas. Olgu kellaaeg või ilm missugune tahes.
Positiivne on aga kindlasti noorte aktiivsus ja soov kaasa aidata. Olgu siis enne üritust, selle ajal või pärast asju kokku pannes. Aga siin tuleb alati jälgida, mismoodi neid rakendada, kuna paratamatult on tegemist alaealisega, kes vähemalt seaduse järgi enda eest veel ei vastuta.

Kommentaare ei ole: