esmaspäev, 16. november 2015

Sport

Ka reedene maakonnaleht kirjutas samal teemal, millest mina siinsamas nädala eest. TV-10 olümpiastarti võistlussarjast.
Tegelikult on artiklist välja jäänud Anne-Ly. Tema rolli valla esindajana ei saa alatähtsustada. Olles ise sügise jooksul korduvalt kõigi osapooltega samal teemal suhelnud, tean seda hästi. Et ta võttis teemat tõsiselt, kohtus samuti mitmel korral osapooltega ning leidis valla rahakotist rahalised võimalused.
See justkui väike asi on tegelikult just üks suurepärane näide, miks meil oli vaja kultuuri- ja spordispetsialisti ametikoht luua. Et oleks inimene, kes ühendaks omavahel lahtised otsad. Nii et väikestest nöörijuppidest saaks seeläbi hoopis tugevam köis. Ja kui valla uue arengukava koostamise juures oli mõtteid eraldada iga-aastaselt raha mainekujundusele, siis tegelikult just sellised asjad on kõige parem mainekujundus.
Võistlussarja juurde tagasi tulles. Kui leheloos jagasid kiidusõnu treenerid, siis tegelikult peaks just neid enim tunnustama. Me ei saaks rääkida sarjas osalemisest, kui Hannes ei oleks Käinas kergejõustikuga taasalustanud, kui Toivo (ja esialgu Tiina) ei leiaks endas tahet Emmastes kergejõustikutrenne anda. See et meil on andekad- ja mis veel olulisem, töökad!- noored, on lisaboonus.

Kommentaare ei ole: