kolmapäev, 4. november 2015

Nädal

Möödunud nädal libises kiiresti käest. Samas õnnestus ära käia Tartus ja Ida-Virumaal. Lisaks vabatahtlikult võetud kohustuste abil sisustatud õhtud.
Teisipäeval Tartus. Terve tööpäev ehk 8 tundi bussis istumist. Samas tasus ära. Oli õpetlik ja sisukas käik.
Kolmapäeval lastevanemate ideeruum, kus hoolekogu esindajana andsin ülevaate kevadel läbi viidud rahuloluküsitlusest. Kõige positiivse- ja seda tõepoolest oli palju!- kõrval sain seal otsekinnituse küsitlusest välja tulnud arenguvajaduse kohta. Ehk et õpilastele antakse liiga palju koduseid ülesandeid...
Neljapäeval noorsootöötajate tunnustusüritus. Väga vahvasti välja kukkunud õhtu. Tõsi, ehk Eesti ANKi ettekanne läks tsipa pikaks, ent muu oli mõnus ja hubane. Minu poolt välja pakutud kandidaadid laureaatideks ei osutunud, aga väljavalitud olid selle ka kuhjaga ära teeninud. Lisaks on meeldiv, et üha enam oskame üksteist märgata. Ehk kandidaatide arv on kasvav trend.
Reedel volikogu. Kolmapäevase jutu jätkuks on hea meel tõdeda, et kooli algklasside põrandate soojustamine on vastu võetud eelarvestrateegias järgmise aasta prioriteet. Ehk see saab 2016 tehtud.
Nädalavahetus Ida-Virumaal. Veel rohkem bussis- tõsi, seekord hulga suuremas- istumist. Veel varasem ärkamine. Aga vahva oli. Kaevandustesse polnudki varem jõudnud. Ja mis Kiviõlis ära tehtud on. Tuhamägedest, mis sisuliselt ju rämps, on saanud tõeline turismiatraktsioon. Võimas värk.

Kommentaare ei ole: