pühapäev, 6. detsember 2015

Jalgpall

Kui enda jalgpallihooaja tulemusi olen siin maininud, siis meenus, et ennustasin ka Eesti meistriliiga hooaega. Hooaega, mis kokkuvõttes osutuski päris nauditavaks.

"Ennustan, et sel hooajal võtab võidu kas Flora või Levadia .... Kui peaksin panuse panema, siis pakuksin, et esimeseks tuleb Levadia." Selles suhtes täpne, et esimesed kaks nad olid. Ent siiski Flora oli see, kes karika koju viis. Iseenesest, kui neid kahte kõrvutada, siis sümpaatsem ongi Flora. Eriti praegu ja Hurda taktikat-filosoofiat arvestades.
"Kolmandaks usun tulevat Nõmme Kalju. Loomulikult loodan, et jõutakse veel kõrgemale, aga realistlik pool minus seda ei kinnita." Nii ka läks. Kuigi Kalju juhtis esimese ringi järel. Ja tegelikult võinuks selle mängupildi pealt karika nimel kaasa rääkida küll. Aga jah, klubil on sisemised probleemid. Ja mitte mänguplatsil või platsil olevate meeste teenena. Pigem selle kõrval. Väga loodaks, et sellest saadakse üle ja uuel aastal on Roosad Pantrid taas hoo üles saanud.
Neljanda kuni kuuenda koha osas küsimust ei olnud, asi selge. Ja hooaja alguses ennustatav. Tabelilõpp samamoodi. Seal küll täpseid kohti välja ei käinud, sest eeldasin, et viimased mängud otsustavad. Nii ka läks. Ehk pinget oli ka tabeli lõpus. Kohati kindlasti rohkemgi kui eesotsas.

Kommentaare ei ole: