laupäev, 22. märts 2014

Jalgpall

Manchester United - Müncheni Bayern
PSG - Londoni Chelsea
Madridi Real - Dortmundi Borussia
Barcelona - Madridi Atletico

Vot sellised paarid loositi eile kokku. Loogika ütleb, et arvestades hooaja senist käiku, peaks poolfinaali pääsema Bayern ja Real, teistes paarides on asi pigem 50-50.
Esimeses paaris on Bayern selge soosik, aga juba on meenutatud legendaarset 1999. aasta finaali, kus sakslased olid 90 minutit võidus kinni. Aga siis lõi ManU lisaminutitel kaks kolli ja võitis tiitli. Kuigi aastad lendavad, on valus mälestus jäänud. Siiski loodan, et sakslased saavad veel ühe pettumuse osaliseks.
PSG ja Chelsea on oma liigas liidrid ja eurohooaja põhjal on ka raske emmale-kummale eelist anda. Pigem toetan inglaste edasipääsu. Olgugi et Zlatan on peale tema autobiograafia läbi lugemist veelgi sümpaatsemaks mängumeheks saanud.
Kolmandas paaris on ilmselge, et eeldan, Reali võitu. Eelmise aasta poolfinaali kaotus (kahe mängu kokkuvõttes 3:4) tuleb tagasi teha. Arvestades, et Borussia pole sel hooajal eelmisega võrreldavat minekut näidanud, peaks see üsna reaalne olema.
Hispaania "kodusõjas" olen jällegi pealinnaklubi poolt. Meeskond, mis toodab iga aasta uusi talente, samas jääb paljudest neist kahe hooaja vahel ilma, on sel aastal oma väge näidanud. Ja kindlasti vääriks nad pääsu nelja parema sekka.

Igal juhul on 1.-2. ja 8.-9. aprilli õhtud broneeritud vutile.

Kommentaare ei ole: