reede, 28. oktoober 2011

Vahe aeg

Viimane tööpäev algas suurepäraselt. Kuigi mul tundi ei olnud, ütles õppealajuhataja, et mingu ma oma klassi. Avan ukse, ruum on pime, laual kingitus ja kook küünaldega. Armas üllatus oma klassi poolt.
Seejärel üks väga kiire tööpäev. Õhtul taas koogi söömine.

Kaks päeva mandril ülikoolis ja tagasi koju. Pühapäeval oli plaan magada võimalikult kaua, aga kas 0635 läks uni juba ära või jaa.
Tegin ettevalmistusi ja 12st hakkasid külalised tasapisi laekuma, et siis nii 12 tundi salatit õgida ja paar pitsi võtta. Et tegusad abilised koristada aitasid, nägi kõik hommikul üsna viis välja. Ainus mida miinuspoolele kanda saab, on (metallist!) ukselink, mis lihtsalt murdus. Esmaspäeval töllerdasime niisama ringi. Teisipäev - puhkus. Üle pika aja sai ka ohtralt telekat vaadata. Teadsin saadet Rahaauk, aga polnud vaadanud. Küll olin mõelnud, kas seal on tase kõrge või võetakse ka kloune. Ja vastust ei pidanud kaua ootama. Toomase sõber Margus ja Marguse sõber Toomas tegid asja kiiresti selgeks. Esimene küsimus: kes on Eesti haridusminister. Ja vastasidki valesti. Hea, et vähemalt Lukase pakkusid (kes, tõsi küll, juba üle poole aasta seda ametit ei pea).

Ja kolmapäev oligi vaheaeg sisuliselt läbi. Võimas pikk vaheaeg ikka :) Suund Saaremaale üle pika aja. Keskkonnakonverents. Polnud maha visatud sõit. Esiteks- kuna olin koos kolleegidega. Teiseks- oli asjalikke ettekandeid, mõtteid. Lisaks nägin üle aastate oma ülikooli kursaõde. Aga sain vähem kui ootasin. Ja paar lektorit olid ikka "tasemel". Rääkisid ja rääkisid. Üle aja. Ja nii, et kedagi peale nende endi väga see teema enam ei huvitanud... Aga vähemalt on ka Saaremaal sel aastal käidud, ristike seinal.
Neljapäeval koolitus ja arengukava arutelu.

Täna on eri asjade organiseerimine nii palju aega ja ressurssi võtnud, et nüüd juba 21 ajal olen väsinud ja kaon vist voodisse ära.

Kommentaare ei ole: