pühapäev, 3. september 2017

Valimisprogramm

Jätkuks seni avaldatud põhjalikele ja veidi vähem põhjalikele valimisprogrammidele avaldan oma mõtted.
Nende meelevaldne seostamine mõne asutuse või organisatsiooniga (s.h erakonnad ja valimisliidud) ei ole lubatud! Tegemist on puhtalt isiklike seisukohtadega.
Samas olen eesmärkide täitmiseks kindlasti valmis erinevate osapooltega koostööd tegema.

1. Hiiumaal on kõik inimesed õnnelikud, ilusad ja head.
2. Hiiumaal ei varastata ega valetata.
3. Hiiumaalt sirgub jätkuvalt nii Eesti kui maailmatasemel sportlaseid ning kultuuritegelasi, ettevõtjaid ja riigimehi, kellel on selleks saarel soodsad arengutingimused ja kasvulava.
4. Hiiumaa lapsed on jätkuvalt maailma nutikamate seas, aga vallutavad tippe ka koolirõõmu edetabelites. Seda toetavad noortesõbralik ja kaasaegne õpikeskkond ning haritud, rõõmsad ja rahulolevad lasteaia- ja kooliõpetajad.
5. Hiiumaal ei ole põhjust rääkida praamijärjekordadest või ära jäänud laeva- ja lennureisidest. Metssead ja hundid pakuvad kõneainet vaid loodusõpetuse tunnis.
6. Hiiumaa hõbemajanduses algab n-ö kuldaeg. Igas saare otsas on eakatel võimalus viimane eluperiood väärikalt mööda saata.
7. Meie ainulaadne, kaunis ja puhas elukeskkond pakub igapäevast rõõmu ja rahuolu püsielanikele, aga pälvib tähelepanu ja toob siia uudistajaid ka kaugemalt.


P.s.
a) programm võib täieneda
b) sarnaselt päris poliitikutele ei lisa ma (esialgu) teadlikult konkreetseid samme ja tegevuskava
c) vabandan, kui keegi tundis iroonilist torget enda suunas :)

Kommentaare ei ole: