esmaspäev, 18. juuli 2016

Ratas


Vahelduseks üks pilt ka. Rattaringist. Kusjuures ei võtnud seda ette trenni mõttes. Oli vaja Lõpel käia ja miks mitte seda rattaga teha?
Vahva oli see, et alates Suuremõisast kuni (vähemalt) Kõrgessaareni puhus vastutuul, tugevamini Palade-Kärdla piirkonnas. Samas kui Lõuna-Hiiumaal eriti tuult ei täheldanudki, kuigi Luidjal sügasin vaikselt habet ja mõtlesin mõnuga kuidas nüüd viimasel lõigul tuul mind süles kannab. Tuhkagi.
Ja kõige rohkem autosid kohtasin Paopel. Jah, tõenäoliselt sattus neid just sel hetkel seal palju liikuma ning küla ise on suur ka, aga ikkagi.
Sõidu üks tagamõte oli ka nö maad kombata, et kas õnnestuks suvel "Tour de harbour" ehk sadamatering ümber Hiiumaa teha. Sõru-Kalana-Lehtma-Kärdla- Heltermaa-Orjaku. Väiksemad sadamad jätaks esialgu välja. Aga siis võiks küll öelda, et saarele on ring peale tehtud.
Ahjaa, kui keegi tahab minu rattameeskonna - esialgu väikesearvulise, aga suure potensiaaliga tiimi :) - nimesponsoriks hakata, siis see võimalus on olemas ja see on imelihtne. Tuleks vaid mulle korralik maanteeratas osta ja saab nime/logod särgile ja kõik muu muusika ka :)

Kommentaare ei ole: