neljapäev, 31. märts 2016

Vaheaeg

Koolivaheaeg oli ühtepidi lühike, teistpidi pikk. Esmaspäev oli veel tavapärane tööpäev. Teisi-kolmapäev, kui pidanuks paberitööd tegema, olin noortega spordilaagris. Ega paberitöö õnneks eest jookse, seda saab ka õhtuti/öösiti teha.

Aga kahe päeva jooksul sai nii sporti teha, mängida kui töökasvatusega tegeleda. Ehk nagu pildilt näha, korrastasime kraavipervi.

Ülestõusmispühad pühendasin sugulaste ja sõprade külastamiseks. Esialgu jõudsin ka pikemad rattatiirud teha ning vutti telekast vaadata. Laupäeval liikusin minimaalselt. Pühapäeva, isegi patt tunnistada, lesisin ja magasin täielikult maha. Kellakeeramine läks sellega seoses ka nii märkamatult mööda. Poleks köögikell nö vana kooli kell, siis polekski sellest aru saanud vist.
Aga eks see oli tarvilik, sest see nädal ja aprilli algus kujunevad üsna sisutihedaks. Samas ise olen end nende asjadega sidunud ja tegelikult tean ka seda, et inimene suudab päris palju teha kui korralikult planeerida.

1 kommentaar:

myhuonglequyen ütles ...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

Công ty vận chuyển hàng nước ngoài FadoExpress hàng đầu chuyên vận chuyển, chuyển phát nhanh siêu tốc đi khắp thế giới, nổi bật là dịch vụ gửi hàng đi mỹ, gửi hàng đi úcgửi hàng đi đài loan và dịch vụ chuyển phát nhanh đi hàn quốc uy tín, giá rẻ