kolmapäev, 9. märts 2016

Jalgpall

Eile selgusid Meistrite Liigas esimesed veerandfinalistid ehk top-8 hulka jõudnud. Selge, et mulle pakkus enim huvi Real Madridi mäng.
Ühest küljest võit, taga hoiti null ja ise löödi kaks. Teisalt, eks oli ka õnne. Roomlased lõid mööda sealt, kuskohast sellisel tasemel eksida ei tohi. Ega vastasel korral saakski Los Blancose kollkipper öelda, et on kaheksast mängust seitsmel korral ML-s puuri puhtana hoidnud.
Platsil ei hakanud vähemalt silma tiimisisesed vastuolud, mida CR7 väljaütlemised põhjustada võinuks. Ehk palli sokutati talle ikka kõikvõimalikest kohtadest jala peale. Samas suutis ta ise ka samaga vastata, mängides Jamese väravalöömiseks vabaks.
Kui õnn peitu ei poe, siis ehk on Euroopa-tasandil jälle Madridi aasta :)

Põnevalt on alustanud kodune meistrisari. Eriti teeb rõõmu Pärnu hooaja algus, kes väga korralikku mängupilti pakub. Vara on loomulikult järeldusi teha, ent kui tõesti suudaks nii jätkata, siis ei kujuneks liiga tipp ainult pealinnakeskseks. Ida-Viru tiimid on paraku omadega jännis ja Lääne-Viru sats pole veel selliseks tasemeks valmis. Paide ja Tartu osaks on ilmselt tabeli teine pool või paremal juhul keskosa.

Kommentaare ei ole: