pühapäev, 4. oktoober 2015

Nädal

Oli vahelduseks üks äraütlemata kiire nädal, kus lisaks tööle ootas igal töönädala õhtul vähemalt üks kokkusaamine.
Mõned märksõnad.
Hoolekogu koosolekul tõdeti, et täitsa tore on tegeleda probleemidega, mis tingitud laste suurest arvust. Ehk algklasside õpilaste arv on kasvanud ja tuleval õppeaastal kasvab veel 10+ õpilase võrra, mistõttu vajab pikapäevarühma töö ümberkorraldusi.
Ühel teisel koosolekul tuli tegeleda personaliküsimusega. Kokkuvõtlikult on elu palju lihtsam, kui mitte uskuda kuulujutte, vaid küsida alati otse, kui tegemist on sind ennast puudutava teemaga. Lisaks, jaga järjepidevalt (tõest, korrektset ehk kõigile ühesugust) infot, sest tagantjärele on keeruline tõestada, et sa ei ole kaamel.
Reedel vilistasin noorte jalgpalliliiga mängu. Kahte poolaega kokku liites saaks päris hea summa. Ent kui paar minutit enne lõppu teed ühe valeotsuse (mõtled, vilistad, siis mõtled veel korra ja juba tead, et tegelikult ei olnud vist õige vilistada), siis pole eelneval tähtsust. Ikka jääb halb mekk.
Et nädalavahetusel oli ilm päikseline, leidsin võimaluse ka Emmaste rattamaratoni rajal sõita. Mõnus rada on :)  Mitmekülgne ja nauditav. Viimase heaks on metssead samuti suure panuse andnud- korralik kuumaastik on paari lõigu peal.

Kommentaare ei ole: