teisipäev, 14. juuli 2015

Sport

Nädalalõpp Kuressaares. Justkui sportimas, ent ega sportlikult suurt midagi ette näidata ei ole. Samas kõrgeid eesmärke ei olnudki. Nägin vähemalt oma (hetke-) taseme ära. Lisaks jõudsin esmakordselt Kuressaare renoveeritud staadionile. Kena koht :)
100 meetri aeg tuli 12,9. Plaan oli 12 algusesse. Ent kes ikka korralikult trenni ei tee, sel pole mõtet ka erilisi tulemusi loota. Kui eelmise aasta Hiiumaa MV sain sprindis poole maa pealt uue käigu sisse lükata ja sellega võitsingi, siis nüüd polnud lisa kusagilt võtta. Võitja lippas 10,8-ga. Seega tase oli täitsa okei.
400 meetri jooksu ootasin, sest polnud seda kunagi (ajale) jooksnud. Juttude järgi raskeim kergejõustikuala. Juba enne starti oli tuju hea, sest kuidas iganes jooksnuks, ikkagi oleks isiklik rekord sündinud. Kahjuks oli kuuest minu jooksu jooksjast kohal kolm. Ehk nö tähiseid oli mulle vaid kaks. Ei julgenud alguses tempot kruvida, sest ei teadnud, kuidas teine pool distantsist on. Tagakurvis võisin tempot tõsta ja lõpuni lasta. Varu jäi sisse küll veel. Aeg 58 sekundit.
Mälumäng. Olid ikka küsimused :)  Palju sporti. Aga no vabandust, tõesti ei tea aastakümnetetaguseid Saaremaa sportlaseid ülearu hästi. Ühtteist ei suutnud meelde ka tuletada. Samas tiimi, kes esimest korda koos mängis, sisekliima oli täitsa hea. Ja spordiajaloolaste Lääne-Valdre vastu ei saa niikuinii. Kokkuvõttes Emmastele valdade arvestuses 13. koht. Et need on Eestimaa mängud, siis mitte kehva tulemus. Keskpärane.

Kommentaare ei ole: