esmaspäev, 20. juuli 2015

Folk

Korraliku tünga tegi Ilmataat täna. Oli küll pilvine, ent aeg-ajalt piilus ka päike vahutupsude vahelt välja. Ehk sadu või vähemalt suurt sadu ei paistnud.
Pealelõunal, kui sain mahti rattaga sõitma minna, hakkas aga kallama. Oleksin isegi edasi sõitnud, sest pigem oli see soe vihm. Ent et mobiil oli kaasas ja ma ei tahtnud sellest lahti saada, pöörasin otsa ringi. Korralikult märjaks sain niikuinii.
Ka selleaastase Hiiu Folki juures oli vihm oluline märksõna. Neljapäevane avamine möödus kauni suveõhtu saatel. Ja seetõttu oli eriti arusaamatu, et inimesi nii vähe oli. Untsakad võinuks ju huvi pakkuda?
Reedel pääsesime Kassaris ka vihmast, kuigi korduvalt ähvardas. Tõsi, hommikul kella kuue ajal kallas ka seal. Nii mis mühises. Öövalvest koju sõites, nii poole üheksa ajal oli pilt suht hall ees ja asfalttee ujus. Ent päeval selgines ja õhtuks kuivatas maapinnagi ära.
Laupäev läks aga ilma nahka. Kindlasti kannatas ka külastatavus selle tõttu. Esimesi ülesastujaid vaadati Kassaris telkide all. Päris õhtu poole saadi siiski ka nö tantsupõrandale tulla. Samas turvatiimi tööd vähendas vihm oluliselt, sest külalisi oli vähem. See omakorda aitas ka parkimist lihtsamalt korraldada.

Kommentaare ei ole: