reede, 10. aprill 2015

Aasta

Lappasin vabal hetkel (ehk kui loengu teema oli liiga arusaadav) kirju postkastis. Mõnele tuli veel tagantjärele vastata, mõni oli kustutamata jäänud jne. Leidsin ka personaalse ennustuse käesolevaks aastaks. Lühidalt.

Jaanuar
Üldiselt kasulik kuu. Võib tuua muutusi, mis on seotud professionaalse tegevuse või perekonnaasjadega. Pead teadma, mida tahad ja olema kindel ning otsustusvõimelisem kui muidu. Ära unusta omakasupüüdmatust.

Veebruar
Võtmesõna on TÖÖ. Raja oma tulevikule kindel vundament. Ole praktiline, pane tähele pisiasju, loo enda ümber korda ja süsteemsust. Püüa lõpetada kõik varem alustatud asjad. Võid teha kõike, kuid kindla tulevikuperspektiiviga. Hea aeg investeerida tuleviku nimel!

Märts
Ettevaatust - punane tuli! Tugevda valvsust ja usaldada kainet mõistust. Sel kuul võivad Sind ähvardada kõikvõimalikud kaotused, õnnetusjuhtumid ja saatusepöörded. Ei tohi riskida millegagi. Rohkem kui kunagi varem pööra tähelepanu oma tervisele. Hoolitse oma lähedaste eest.

Aprill
See kuu nõuab Sinult teadlikke pingutusi, sest tagajärjed sõltuvad vaid Sinust endast. Plaanides võib ette tulla teatud raskusi, takistusi või seisakuid. Hoia sisemist tasakaalu, distsipliini ja rahu ning püüa üle olla ebameeldivatest situatsioonidest. Hoolitse oma tervise eest.

Kommentaare ei ole: