esmaspäev, 19. aprill 2010

Tööl

Istun Hiiu Lehe toimetuses. Asendan jälle nädalakese toimetajat, kes õppepuhkusel. Homne leht sai kokku pandud, aga reedeks eriti mõtteid pole :)
Kevad viib mõtted uitama, mis teha.

Laupäeval toimetasin vanemate juures ja kodus. Õhtul sõbranna helistas, et mis kavas. Polnudki suurt midagi. Võttis mind peale ja sõitsime Kärdla. Õhtu Aliasega. Päris kihvt oli tegelikult, kuigi mul oli millegipärast suur vajadus võita. Olgu, võitsimegi. Kihvt oli, et sõbrannal oli sünnipäev ja siis sõitis kainet. tegelikult poleks väga vaja olnudki, ma võinuks neist neljast õllest ka loobuda. Aga nagu aru sain, sõitis sõbranna pool Hiiumaad läbi oma sünnal :)
Pühapäeval oli no kohe päris huvitav F1 etapp. Tulemus oleks võinud teine olla, ent sõit oli vaatamist väärt. Ka Eesti kossu poolfinaalid on ägedad. Seniseid mänge vaagides oleks kihvt kui Tarvas meistriks tuleks. Suudavad ikka sellisest seisust ka võita, kus võit on sama kättesaamatu kui pingviin jääkarule.
Eelmine nädal oli ka üks kohtumine. Tähtis kohtumine. Sellest võib nii mõndagi selguda minu tuleviku osas. Ehk kulgeb nii nagu seal arutasime. Elame, näeme.

Aga tõepoolest, kevad mis kevad. Segased tunded ja mõtted valitsevad.

2 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Tean seda tunnet. Kevadel tulebki korraga nii palju mõtteid/ideid/tundeid, et ei suuda ühte lõpetada, kui järgmine peale tuleb.

Hergo Tasuja ütles ...

Põhimõtteliselt küll jah.