teisipäev, 27. aprill 2010

250

See on nüüd juba 250nes postitus. Päris palju teksti. Vaat et õhukese raamatu jagu juba.

Igal juhul eile käisin siis võistlemas. Isamaalise Fitnessi viimane etapp. Laskejooks. Oleks pidanud vähe rahulikumalt nädalavahetusel võtma, siis oleks võinud esikoha eest konkureerida.
Kokku oli neli jooksu. Kuna ma pole esimestest etappidest osa võtnud, olin kohe esimeses jooksus. Seniste etappide edukaimad olid viimases. Oma jooksu võitsin suure ülekaaluga. Teine koht kaotas 1:47. Distants oli veidi alla 3 kilomeetri. Kolm ringi ja ringide vahel tuli märki lasta. Samas oma ajaga- 13:23- rahule väga jääda ei saa. Aasta eest armees jooksin 3200m ehk pikema distantsi üle minuti kiiremini.
Õnneks saan end välja vabandada, et ei saanud korralikult puhata nädalavahetusel. Algselt pidi võitlus olema reedel- minu tippvorm oli seks ajaks sätitud :P Teiseks oli mul nõrk jooks. Üksi joostes polnud motivatsiooni rohkem pingutada. Tühjaks end kindlasti ei jooksnud. Aga eks loll on see, kes vabandust ei leia. Jäin viiendaks. Kolmas koht oli umbes 15 sekundi kaugusel- selle pidanuks küll välja võitlema.

Aga olgu, üritan nüüd midagi lehelugejatele ka toota.

3 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Tahtsin kommenteerida nii, et loll on see, kes vabandust ei leia. Aga siis vaatasin, et sa oled selle juba ära kirjutanud. DEEM!

Hergo Tasuja ütles ...

Hea, et meil nii erinevad arvamused on :P

Kessu. ütles ...

Suht :D