reede, 31. jaanuar 2020

Jaanuar

Aasta vahetus sel korral Tallinnas. Kui 31. kuupäeval väsitas linn mind kiiresti ära (kuigi oli ka vahvaid hetki - näiteks avastada 24/7 avatud Prisma ning tasuta karussell selles :) või siis leida kassikohvik, kus kiisud ööpäevaringselt elavad ning kliente rõõmustavad), siis 1. jaanuaril on linn selline, et ela või ise. Ehk keskpäevani ikka täielik vaikus. Vaid üksikud inimesed liikumas.
Teisalt. Kaotasin kihlveo. Pakkusin, et kui minna muuseumi (olgu, ametlikult on see avastustehas), siis sellisel päeval ja ajal seal küll kedagi ei ole. Aga tegelikult oli Proto inimesi tulvil. Kui see asjaolu kõrvale jätta, siis jättis hea mulje.
Terve kuu jooksul olen hoolsalt korvpalli trennis käinud. Viimasel nädalavahetusel isegi turniiril. Osutusime nõrgimatest tugevaimaks ehk võitsime lohutusturniiri ning väikese karika :)
Samas päevad on pikad olnud, kuna ööd lühikesed. Ehk et olen nüüd pigem kella viiest ärkama hakanud.
Lisaks korvpallile nö võistlesin ka mälumängus. Kärdla mälumängus õnnestus viimane voor päris kenasti - vist jäime esikohta jagama. Maakilvas aga võitsime B-finaali. Ehk, jällegi, nõrgemate turniiri :)  Veebruaris siis A-finaal.
Õnnestus külastada ka Pärnu kõige peenemat spaad ehk et kasutasime Anu kinkekaardi ära. Väikeste detailide järgi saab aru küll, miks selle külastushind teistest kõrgem on.
30.jaanuari õhtuks oli sellest kuust juba nii palju ammutatud, et tulin koju ja suht kohe läksin kaissu ära. Ei mäletagi, millal viimati nii vara teki alla sai.
Kokkuvõtlikult, aasta 2020 on sisse juhatatud ning nüüd võib seda hoogsalt elama-kasutama asuda :)

Kommentaare ei ole: