pühapäev, 6. november 2016

Jalgpall

Kodune meistrisari, nii nagu see algas lumes, nii see ka lõppes. Samas oli vaatamata välistele miinuskraadidele platsil jooksjatel, aga ka kaasaelajatel põhjust end kuumaks kütta küll ja küll. Esikolmiku kohad olid viimase mängu eel lahtised ja kolmel satsil veel võimalus meistritiitli nimel kaasa rääkida.
Hooaja hakul rõõmustasin Pärnu korraliku mängupildi üle, paraku oli hooaeg neile siiski suhteliselt keeruline. Ent üleminekumängu läbi võivad meistriliigasse püsima jääda. Erinevalt Rakverest, kes tegi mõne päris hea partii, ent tervikuna jäi veel tooreks.
Ehk et nii nagu korvpallis, kus Raplale kaasa elan- olgu, hiidlased mõjutavad seda samuti-, teeb vutis väikelinna klubide käekäik rõõmu.
Paide on end tugeva keskmikuna, kes ka nö suuri hammustada võib, juba tõestanud. Ja ega Sillamäe ka liiga suur linn pole.
Samas päris tipp ehk esimesed neli kohta on ikkagi pealinnaklubide mängumaa. Rõõmustanuks enim Nõmme võidu üle, aga ei kurvasta ka Infoneti edu üle. Jälle uus tiim tiitlivõitjate nimistus.

Kommentaare ei ole: