laupäev, 2. mai 2015

Talgud

Pealelõunal kogunesime spordikompleksis. Talgupäev.
Ei tahtnud liiga suuri plaane seada, samas tegemist on seal küll ja veel. Võtsime ette kõige hädapärasema, kui lähtuda sellest, kus ja kui palju mängitakse. Tenniseplats, kuhu sai ka võrk üles. Volleplats, mille läbikündmiseks vallas traktorit ei leitud ja mida seetõttu käsitsi kaevasime. Korvpalliväljak, mida pikapäevarühm igapäevaselt rahvastepalli mängimiseks kasutab.
Suurt teavitustööd ei teinud. Seega on paarkümmend osalejat täitsa tip-top, umbes nagu planeeritud. Väga vahva, et IREN Hiiumaa naised ka siia saare otsa talgutama otsustasid tulla. Ja et kõik minu 7. klassi tüdrukud omal initsiatiivil soovisid osaleda.
Tööd ja tegemist on seal aga tõesti veel palju. Või noh, palli saab mängida ka mitte midagi tehes. Vähemalt paar-kolm aastat kindlasti. Seni umbrohi-võsa-sammal peale ei kasvaks, (kõik) lauad lõplikult ei pehkiks jne. Kui tahta aga heaperemehelikult käituda, kaugemale vaadata, siis tuleks seal platse veel korrastada, puitu kaitsevärviga üle tõmmata jms. Mis spordikompleksist aga saab ja kes seda koordineerima hakkab, pole veel hetkel teada. Aga loodetavasti oleme kuu lõpus targemad. Ja ikka sedasi, et on leitud toimiv lahendus.
Pildid tänasest.

Kommentaare ei ole: