esmaspäev, 7. mai 2012

Isamaaline Fitness

Reedel selgus, et kui vaja oleks, võiksin pättust teha küll, sest politsei eest suudan ära joosta. Kui nüüd aga asjast rääkida, siis osalesin sarja Isamaaline Fitness finaaletapil. Ja võitsin.
Reedel Palade staadionil toimunud laskejooksu stardis oli 10 meest, kes jooksid kilomeetrise ringi, lasid märki (õllepurke), jooksid ringi, lasid veelkord ning lõpetuseks läbisid veel ühe ringi. Ehk siis 3 km rada.
Soojendusel ei saanud ma viiest lasust kordagi täpselt pihta. Pidasin juba plaani, et rajal olles on mõtekam huupi lasta. Saab kiirem ühele poole sellega. Õnneks nii ei teinud.
Stardipaugu järel haarasin liidriohjad. Kuigi võtsin rahuliku tempo, et energiat lõpuni jaguks ja lastes pulss liiga üleval ei oleks. Õhupüssi valik läks täppi. Esimene tiir kulus üks lisakuul, teisel korral tabasin kohe kümnesse. Ja siis lihtsam osa- maastikujooks. Ja iga uus ring olin eelmisest kiirem.

Kokkuvõttes aeg täpselt 13 minutit ja esikoht. Teiseks jäi Marko Kallas politseist, kaotust kogunes 43 sekundit. Kolmas oli Jürgen Ulla Käina gümnaasiumist. Aeg 13:53.
Kallas teenis kolme etapi punktide liitmisel ka esikoha 362 punktiga. Tõsi, Revo-Kaur Kreegi seekord ei osalenud. Tema võitis esimese osavõistluse (pumbad,kõhulihased,lõuatõmbed ja sangpomm minuti jooksul) ja juhtis kahe etapi järel. Kokkuvõttes tuli ta kolmandaks, sest temast möödus ka Kaupo Känd politseist. Punktid vastavalt 283 ja 285,5.
Võistkondlikult võitis Hiiumaa Ametikool politsei ees. Kolmas oli Emmaste põhikool, edestades päästeametit vaid ühe silmaga (mõlema tulemus kahe etapiga). Viies Palade põhikool.

Kommentaare ei ole: