reede, 11. veebruar 2011

Ankur 2011

Eile hommikul ei olnud üldse selline tunne, et kusagile üritusele minna tahaks. Kui luugid lahti lõin, olid kellal ees numbrid 01:52. Ja peale seda enam magama ei jäänudki... Vähkresin ja higistasin. Hommikul kenasti 38 palavik.
Aga kella 09ks olin Kärdlas. Enne keerasin kaks palavikuvastast vitamiinijooki sisse. Ja kuigi päeval pea vahepeal lõhkus, oli väga vahva päev.
Vaatamata korraldustööl ette tulnud takistustele õnnestus Noortefoorum Ankur 2011 üsna hästi. Planeeritud 80 külastaja asemel oli 150 osalejat. Kuigi viimasel hetkel ütles Laanet ära, lisaks kesknoored. Reformi ja IRL noored isegi ei teatanud tulemata jätmisest...
Aga ettekannete ja debati ajal oli saal noori täis ja tundus, et igavuse kätte ära ei surnud keegi. See ongi oluline :) Debatt, vaatamata ekspromptkavale, kukkus päris hästi välja. Rohelised ühel pool ja Rahvaliidu, ekskeskerakondlase ja Sotside esindajad teisel pool väitlesid, kas poliitika on parem kui seks. Selgus, et siiski mitte :P
Lõunasööki jäi hoolimata suurest sööjate arvust ikka järele. Aga mekkis väga hästi.
Kuigi pärastlõunasele maailmakohviku arutelule jäi rahvast palju vähem kui hommikul (mida oli ka arvata), ei jätnud see sisulist tööd ära.
Õhtul oli väga õdus ja kaunis isamaaliste laulude kontsert.

Ai kurja, kui vahva on olla sellise organisatsiooni esimees, kus on nii tragid liikmed. Kõik sujus.

2 kommentaari:

chi ütles ...

Päris hea... Loen ridade vahelt välja Rahulolu :)

Hergo Tasuja ütles ...

Terane oled :)