pühapäev, 9. mai 2010

Nädalavahetus

Reede: tegin Greete ja Annikaga umbes 50 liitrit salatit. Et õhtupoolik lõbusamalt mööduks, käis elekter paar-kolm korda ära. Nii hea, et vesi ka ära kadus siis ju.

Eile: Heike Maivelmaa 40. Päris rohkearvuline sünnipäev. Iga suvalise tüübiga mandrilt, kellega juttu puhusin, oli vähemalt 1 ühine tuttav. Lisaks puutusin kokku inimestega, kes mind teadsid- kas siis lihtsalt, et "oo, Tasuja" või et "ma olen sind kusagil näinud" (kas siis lehes või telekas nt). Huvitav oli. Eriti kuna suurem osa olid minu jaoks täiesti võõrad... Aga nägin ka inimesi, keda ammu polnud kohanud- see oli hea.
Lisaks sai tantsu löödud, võisteldud- tiim NoLiferid võitis teatejoomisjooksu võistluse ja mina ise lauluvõistluse(!). Jah, lugesite õigesti: lauluvõistluse. Viis osalejat, kordamööda tuli laule esitada ja, kes hakkama ei saanud, langes välja, kuni ainult üks alles jäi, kes siis võitja oli.
Kella 23ni lubasin endale mõne õlle (alkoholiga), seejärel läksin Baltica 0 peale üle. Kella 0400 ajal olid paremad sõbrad juba tudumas, seega paras aeg koju sõita. Üritasin hullult vestlust arendada, et rahvas üleval oleks ja igav sõita ei oleks. Pool teed sain sellega isegi hakkama aga uni oli kõvem vend. Hommikul enne 08t oli aga uni läinud. Jeee!

Täna on emadepäev. Istume hetkel minu juures vanemate ning vanavanematega. Tähistame emadepäeva, Euroopa päeva, II Maailmasõja aastapäeva, soolaleivapidu ja mida iganes veel. Tunni pärast algab vormel ja siis kossu finaali neljas mäng. Õhtul saan ehk sõpradega veel kokku.

8 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Sa oled siis täitsa tuntud ju ka.

Sina ja lauluvõistlus? Oled harjutanud?

Hergo Tasuja ütles ...

Üsna kuulus jah :)

Aga kusjuures ma läksin osalema selleks, et sõber saaks minu arvelt parema koha :P
Tegelikult ma ei oska laulda... Aga samas viinapudeli võitsin :P

Kessu. ütles ...

Siis me oleme ühed kuulsad sõbrad: Pikachu ja härra Tasuja.

Noh auhind oli ilus :D Kuidas sulle finaali neljas mäng meeldis? Las ma pakun-ei meeldinud?

Hergo Tasuja ütles ...

Kuulsal inimesel peavadki kuulsad sõbrad olema :P

Huvitav küll, kuidas Sa teadsid, et ei meeldinud? :)

Kessu. ütles ...

Eks ta nii ole jah :D

No kui ma olen selle poolt, kelle poolt sa oled, siis järelikult sa oled selle poolt, kelle poolt ma olen ja kui see on nii, et sa oled selle poolt, kelle poolt ma olen, siis see mängukäik ei saanud sulle lihtsalt kuidagi meeldida :D

Hergo Tasuja ütles ...

Väga osav. Kõrgtasemel mõttelend, mis õige vastuseni viis.
Loodan, et homme näitab telekas sellist mängu, mis mulle ka meeldiks :)

Kessu. ütles ...

Ma loodan ka, et sulle meeldib, sest siis meeldib ju mulle ka! :)

Hergo Tasuja ütles ...

Täpselt :)