kolmapäev, 26. mai 2021

Kümnevõistlus

Nädal tagasi osalesin omavalitsusjuhtide talvisel mitmevõistlusel.
Oluline märksõna on "talvine". Aga mis sa teed, kui koroonapiirangud sätivad elu ringi. Nii oli talvine võistlus sel korral kavas maikuus ning ühepäevasena. Ajakasutuse mõttes ei olnudki paha variant. Küll jäi ära õhtune arutelu ja infovahetus, mida sai teha jooksvalt päeva jooksul. Sportliku poole kõrval on omavaheline suhtlemine kindlasti samuti väga oluline koostisosa sel sündmusel.

Sportliku poole pealt oli oluline, et mälumängus õnnestus võit võtta. Väga napilt jäi see saavutamata orienteerumises. See oli veidi viguriga orienteerumine. Ehk väikeses maa-alal Lottemaal. Sisse pikitud kaks lisaülesannet - saapavise ja trepijooks - , mille eest miinussekundeid koguda sai. Torni tippu õnnestus kõige kiiremini silgata. Aga et ühes kohas olin lohakas ning SI-pulk jäi korralikult punkti sisestamata ehk üks punkt võtmata, siis sinna see võistlusala läks.
Põnev oli esmakordselt elus golfi mängida. Täitsa huvitav mäng.
Punktiarvestus on sel võistlusel põnev. Juhid, eksjuhid, maakonnad. Kusjuures seal ka jälgitakse juht-eksjuht vahet. Ent nii õnnestus Hiiumaa maakondadest kolmandaks vedada.

Põnev kogemus igal juhul.

Kommentaare ei ole: