kolmapäev, 28. detsember 2011

NBA

Pühapäeva öösel (meie aja järgi) algas järjekordne NBA hooaeg.

Tundub, et jõujooned on suures plaanis paika saamas juba esimeste mängudega. Kahjuks on parimas hoos Miami Heat. Õnneks on hooaeg pikk ja play-offid sageli ettearvamatud.

Lisan ka enda ennustuse.
Läänekonverents. Pakun, et Kevin Durant ja Oklahoma võtavad oma. Ja kuigi Lakers tegi üsna ettearvamatuid ja lolle liigutusi hooaja eel, usun Kobe talenti ja pakun LA teiseks. Kolmanda positsiooni võtavad Spursi vanameistrid. Neljas võiks olla Clippers, kel taga Chris Paul ja Chauncey Billups ning ees lendoravad Blake Griffin ja DeAndre Jordan. Nende pealtpanekuid on lausa lust vaadata.
Idakonverents. Kardan, et Miami lõpetab põhihooaja võitjana. Nende triot ei saa lihtsalt kinni ja kui kiiresti Heat kaitset rünnakule lülitub, on hämmastav. Teine võiks olla Chicago, kus Derrick Rose vägesid juhib. Kolmas on Boston oma supertrioga. Ja neljandaks võiks platseeruda NY Knicks, kes turul väga aktiivne oli ja ostis-müüs hoogsalt.

Eks näis. Ent kindel on, et kui ka öösiti üleval olla ei viitsi, siis hommikud on kokkuvõtete ja Top-10 vaatamisega sisustatud.

Kommentaare ei ole: