esmaspäev, 16. august 2010

Hull nädal

Oli väga segane, võiks isegi öelda pöörane nädal. Sinna mahtusid Kärdla ühepäevakohvikute päev, sõbra autoliigud, sõbra sünnipäev, 2 imelikku tööpäeva, Narvas käik (kirjutan natukene hiljem), auto ost ja liigud (loe eelmist sulgu), Saarnaki laiul käik ja kindlasti midagi veel.

Igal juhul tulin Narvast ja tuttavad olid juba laiule jõudnud. Seega pidi paadimees vaid minu pärast lisareisi tegema. Aga Saarnakile jõudsin. Seal ootas ees juba grillimisplats ja valmis laagriplats - istu vaid maha ja naudi.
Õhtu oli tore ja rahulik, täpselt sellele laiule sobilik. Ainus jama oli see, et meie paadil läks aeru kinnitus katki. Läksin esimesena telki magama ära, kuna mitu lühikeseks jäänud ööd oli selja taga. Öösel ärkasin vihmasabina peale. Jooksin välja, et seljakott ja tagi telki tuua. Äratasin kaks sõpra ka lõkke äärest. Kolmas keeldus telki minemast ning jäi magamiskotiga lõkke kõrvale. kas ta oli hommikul kaltsmärg ning magamiskott nii seest kui väljast liivane?
Tagasi magama, kuni välgutama hakkas ja vihm ikka mehemoodi telki tagus. Vähkresin sada eri asendit läbi, aga und ei tulnud. Väga lämbe oli ka.
Kui vihm vaibuma hakkas ja tuul ka ei ulunud enam, läksin välja. Sõbranna ärkas ka ja koristasime lõkkeümbruse ära ning saime isegi lõkke üles. Kuiva kohta andis otsida, aga siiski. Sellised skaudid :P
Loomulikult polnud hommikul kalavõrke ka enam alles, kui neid otsima läksime :D
Samas hakkas ilm selginema ja ülejäänud päeva olime pooleldi vees või paadis ja pooleldi maal. Ilm oli super. Ja paljud said oma metsalaagris toidutegemise oskuseid demonstreerida. Ütleme nii, et mitte igaüks ei ole sel alal meister. Aga kes ütles, et lõkkekartul ei tohi söe maitse ja välimusega olla?
Igal juhul väga äge nädalavahetus oli. Kui ühte laupäevaõhtust seika mitte arvestada.

Pühapäeval grillisin vanemate pool ja taastusin-puhkasin.

5 kommentaari:

Elis ütles ...

millist seika?

Kessu. ütles ...

Tegus aeg on sul olnud.

Veetsin ka nädalavahetuse telgis. Järve ääres. Ehk siis suht ka pool vees ja pool maa peal. Ja ka meil leidus inimesi, kes eelistasid vihma käes magada. Huvitav mis värk sellega on?

Hergo Tasuja ütles ...

Tüli oli see seik.

Aga tegus pole vist õige sõna, sest tänu eelmisele nädalale on nüüd see tegus nädal- nii palju on vaja järele teha ja uued asjad tulevad jooksvalt peale...

Äkki need inimesed tunnevad end kala/konna või muu säärase tegelasena?

Kessu. ütles ...

et saavad vee all hingata?

Hergo Tasuja ütles ...

Jah :D