neljapäev, 30. juuli 2009

Kuningas on tagasi

Kui eelmine nädalavahetus tõi spordivallas väga kurva uudise, et Felipe Massa- minu paari viimase hooaja lemmik- sai ränga vigastuse, siis eile pakuti midagi rõõmustavat ka. Massa asendajaks saab järgmisel etapil (ja arvatavasti kogu ülejäänud hooajal) Michael Schumacher!

Jah, tõesti- seitsmekordne maailmameister on tagasi vormeli roolis. Läbi aegade edukaim F1 sõitja on võitnud 91 etappi, lõpetanud 154 korral poodiumil, näidanud 68 etapil parimat ringiaega ning võitnud 76 korral kvalifikatsiooni.

On ütlus- nii kehv mees ma ka ei ole, et mul ühtegi vaenlast ei ole. Schumacheril neid jagus. Aga vähemalt sama palju- pigem siiski kordades rohkem- oli tal ka austajaid. Mis seal salata, oli ta ju ka minu lemmikpiloot.

8 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Ta on lahe onu, aga ma kuskilt lugesin veel eile hommikul, et ta 200% kindlusega ei tule tagasi ja siis õhtupoole ta juba tuli tagasi. Väga kiirelt muudab meelt.

Elis ütles ...

1 etapi eest 54 miljonit- pole paha ju?

Hergo Tasuja ütles ...

Kusjuures sellest 200st protsendist rääkis tema mänedžer, mitte Schumacher :D

Ütleme nii, et selle raha eest saab ta naisele nii mõndagi ilusat osta :D

Kessu. ütles ...

Aga päris laest ta ei saanud ju seda 200% võtta või sai?:D

Miks just naisele?Miks mitte endale?

Hergo Tasuja ütles ...

Mänedžeri töö ongi hämada. Asi tehakse avalikuks alles siis, kui allkirjad paberil.

Esiteks on Schumil endal peaaegu kõik olemas ja teiseks on ta naise vastu ennegi helde olnud. Näiteks meeldivad ta naisele hobused. Schumi ei ostnud Corinnale mitte suksu, vaid lasi ratsabaasi ehitada :D

Kessu. ütles ...

Mis ma oskan öelda:D Vot see on alles mees:D

K. ütles ...

See on üks paremaid uudiseid üldse sel aastal spordis, kuigi Massaga juhtunud oli mõistagi kahetsusväärne. Nüüd jääb veel loota, et Michael suudab korra sel hooajal ehk ka võita, kuigi tõele au andes oleks see isegi temaga Ferrarile praegu raske. Samas, ükski teine mees ei motiveeri punaseid nii väga töötama, kui see sakslane. Minu lemmik - muidu ma seda kommentaari ei kirjutaks ka vist.

Hergo Tasuja ütles ...

Naljamees ta ei ole jah :D

Kui ta suudaks võita, oleks see parim, mis sel hooajal juhtuda saab.