pühapäev, 5. aprill 2009

Veidi üle poolesaja päeva veel...

Järjekordne linnaluba hakkab läbi saama. Aga reservi mineku lõhna on juba tunda :)

Suht okei nädalavahetus oli ka. Nüüdsest tarbib Hergo tunduvalt vähem alkoholi ja võtab omaks sportlikumad eluviisid. Päriselt! Muutused on juba toimunud. Suvel hakkan vist Eesti neljandat liigat mängima vutis. Võitluskaaslane kutsus. Tuleval nädalal käime kapteni juures- ehk saame loa paar korda nädalas õhtuti trennis käia.

Laupäeval tahtsin kohe hommikul tegutsema hakata, aga jah... Paps ütles reedel, et auto sumbuti on veidi lahti. Tahtsin selle üle vaadata ja vea likvideerida, kuid juba oli ette jõutud. Ja see ei olnud ainus kord, kui soov midagi teha tagasilöögi sai :P Päev raisku siiski ei läinud.
Täna olin (tänu vennale, kelle mobla piniseb iga hommik täpselt 0630) juba varakult üleval. Sellal kui kõik magasid, käisin vanaema juures. Ta oleks seda justkui ette aimanud- igal juhul olid pannkoogid just valmis saanud. Siis panin sauna küdema ja jooksin 10ne Red Hot Chilli Peppersi loo pikkuse distantsi, mingi 35-40 minutit. Metsa vahel kohtasin kolme kitse, tervitasime viisakalt ja läksime oma teed- ei jäänud seekord lobisema. Siis sauna ja vormelit vaatama. Kihvt hooaeg ja põnev sõit. Vihm mulle meeldib, kuigi kahju, et sõit katki jäi. Ja tänu linnaloa pikenemisele (vast jääbki nii nüüd) lähen alles 2030 praamiga.

Kommentaare ei ole: