pühapäev, 12. aprill 2009

Pühad

Mõnus pikk nädalavahetus oli. 88 tundi linnaluba =)

Neljapäeval suundusin Noarootsi. Ööpeole. Ainult positiivsed emotsioonid. Väga meeldiv oli endiseid klassi- ja koolikaaslasi näha. Nagu ka praeguste õpilastega tutvust teha. Kella 0505ni ajasime juttu ja naersime- oleks seda kauemgi teinud, aga siis sai otsus vastu võetud, et korra võiks silma ikkagi looja lasta. Umbes 0700ni magasingi. Siis tegin endale kange kohvi ja uitasin küla vahel. Tänu Laika imekiirele bussisõidule ja sõbrale, kellega Haapsalust edasi sain, jõudsin ootamatult juba 1030 praamile. Vaatamata vähesele uneajale polnud väsimusest märkigi.

Õhtul olin kaine rool. Proua konstaabel tahtis 6000 krooni trahvi teha, kuna autol olla sportsumbuti all ja see on ilma ARKiga kooskõlastamata keelatud :P Õnneks ei saadetud autot ka kordusülevaatusele (jah, ka selline pakkumine tehti :D) ja võisime poe eest kenasti koju minna. Meeleolukas kohtumine oli.

Eile käisime kalal. Mõnus ilm oli. Istusime pool päeva jõe ääres, sõbrad limpsisid õlut (jälle olin roolis :D), ajasime asjalikku juttu. Aga kala ei saanud. Mitte ühtegi! Vabanduseks võib öelda, et ega kaaskalastajad ümberringi edukamad polnud. Kas kajakad on kõik kalad ära söönud? Õhtul (tegelikult juba pealelõunast saati) istusime nn ehitusplatsil, kuhu naabrimees maja plaanib ehitada. Päikese käes oli hea istuda, kesvamärjuke näpus. Naabrimees ärkas hommikul igatahes kraavis. Sõna otseses mõttes :D

Ja nüüd täna saun, sümboolne pühademuna söömine ja peagi jälle linna poole teele. Neljapäeva hommikul tegime reservpumpasid- 50 päeva oli siis jäänud.

8 kommentaari:

Kessu. ütles ...

50 päeva? See läheb ju lausa lennates.

Hergo Tasuja ütles ...

Isegi veel kiiremini :P

Elis ütles ...

Ärge muutuge laisaks härra President! :D

Anonüümne ütles ...

oeh... NG... mõnus postitus igatahes, tõmbas nostalgia ja igatsuse Eesti kevade järgi peale...

Hergo Tasuja ütles ...

mis mõttes laisaks? :D

Hergo Tasuja ütles ...

Aga Liis, tule Eesti kevadet nautima siis.

Anonüümne ütles ...

Liis tuleb suve nautima hoopis ;)ja jaanipäeva ;) oed parem varugu ohtralt õlle.. eesti õlle järgi on meeletu isu!

Hergo Tasuja ütles ...

Õlut siin jagub, ära karda :D