laupäev, 17. detsember 2016

Nädal

Novembri viimase sissekande tegin 30. kuupäeval. Igati vahva päev. Täistööpäev. Lisaks koolinoorte mälumängu maakondlik võistlus, kus 24 neljaliikmelist võistkonda. Mahtusid meie kooli saali ära küll. Peale seda trimestrit kokku võttev töökoosolek ja trenn.
Koju minnes katsusin millegipärast tankla juures taskut. Võtmed!? Polnud. Sammusin edasi ja mõtlesin, et miks neid taskus ei ole. Lõpuks lahendasin mõistatuse. Unustasin, et tööle sõitsin hommikul autoga :)
Pea veidi sassis ilmselt.
Reedel käisin linnas, jõudsin nii koolitusele kui loengule. Laupäeval ootasid ajalootalgud Tohvri patareide juures. Õhtul käisin sõbranna sünnipäeval. Pühapäeva sisuliselt jokutasin, magasin maha. Üsna väsinud olek oli ka.
Uus nädal pakkus võimaluse angiinis olla. Tervis ei pidanud siiski tormamisele vastu ja nõudis puhkust. Samas- nii nagu mul tavaks vist ongi- taastumine on sama kiire ja äkiline kui langus.
Reedel osalesin ülikoolis seminaril, kus teemaks "Nõnda kõneles Zarathustra". Põnev raamat. Soovitan. Aga selleks tasuks ilmselt terve nädala võtta, et see rahulikult läbi seedida. Samas kui Nietzsche ise selle vaid kümne päevaga kirja pani.
Laupäeval jõudsin Noorte Kotkaste-Kodutütarde maakondliku järgulaagri lõpetada ja lihtsalt puhata.
Pühapäevane tantsutrenn oli huvitav vaheldus. Ses suhtes, et kui muidu võtan seda painduvust-koordinatsiooni arendava treeninguna, siis seekord täitsa väsitas. Esmaspäevased kehalise kasvatuse tunnid võtsid jalad ja keha aga sootuks kangeks. Pean õigeks, et näitan kõik harjutused ette ja teen ka kaasa, eeskuju mõttes. Sedapuhku nõudis suisa suurt pingutust.
Edasi on aga füüsis tip-top olnud. Puhkus andis võimaluse ka rahulikult mõelda ja enda plaane uueks aastaks läbi mõelda. Mõningaid muudatusi plaanin teha.

Kommentaare ei ole: