reede, 17. oktoober 2014

Rattaralli

Emmaste 13. rattaralli - rattamaraton ja ühtlasi ka Hiiumaa rattanädalavahetus selja taga. Ei ütle, et see õnnestus ideaalselt või isegi suurepäraselt. Aga korda läks igatahes.
Minu jaoks oli uus kogemus rattaürituse korraldamisel sellisel positsioonil olla. Igatahes sain mõtteid ja ideid, kuidas edaspidi ühtteist veelgi sujuvamaks lihvida. Ja taaskord sai tõestust asjaolu, et sellise asja eestvedamiseks peab hea meeskond olema. Rõõm, et häid ja töökaid inimesi siiski veel jagub.
Kokkupuude ja koostöö Aerobikega oli ka meeldejääv kogemus. Võimalus näha, kuidas täiesti tühja koha peale mõne tunniga võistluskeskus luuakse. Laupäeval Ristnasse Radarimäe juurde siis.
Hommikul seitsme ajal ootasime seal. Vaatamata esimesele suuremale takistusele- rekka treileri pidurid olid kinni- saime linnaku õigeaegselt üles. Ja nagu mainisin, tühja koha peale. Kogu varustus rändab rekkaga võistluselt võistlusele kaasa. Telgid, aiad, batuut lastele, varustus jne.
Loomulikult oli suur pluss, et Rein Taaramäe otsustas Hiiumaa rattaelule hoo sisse puhumiseks isiklikult kaasa aidata ehk võistlema tulla.
Emmastesse oli eelmise päeva kogemus kaasa võtta ja minu meelest sujusid asjad päris hästi. Ka ilmataat halastas. Pidev ilmaennustuse jälgimine päädis sellega, et võistlusnädalavahetuse eelsel reedel ennustati pühapäevaks sadu. Aga tegelikkus piirdus sombuse ilma ja tugeva varahommikuse uduga. Kogukonna ja vallamaja toetust oli samuti tunda. Jah, loomulikult saanuks ja saabki edaspidi asju paremini teha- eesmärgid sellised on ka-, aga pühapäeva õhtul oli vaatamata nädala jooksul võlgu jäädud unetundidele adrenaliin nii üleval ja tuju positiivne, et väsimus ja uni saabus alles hilisõhtul.

Kommentaare ei ole: