teisipäev, 29. jaanuar 2013

Jaanuar

Ikka tõsiselt on lennanud see kuu. Justkui kuul. Ja ma pole ise ka enda elu kergemaks teinud. Kui arvestada kasvõi Spordiblogi loomist, mille täiendamine aega nõuab. Ent ise valisin selle tee. Ja teeb rõõmu, et napi nädalaga on sel pea tuhat külastust. Delfiga ei võistle, aga oleme ka eri kaalukategooriates.
Eile pakkus klass välja, et äkki organiseeriks taas ühe klassiõhtu. Või siis pigem ikka klassiöö, sest nende mõte oli see ööbimisega läbi viia. Vaatasin siis oma märkmikku ja ohhoo- ka veebruaris ei ole ühtegi vaba nädalavahetust. Kõik puhkepäevad täis broneeritud, mõni isegi üle...
Samas täna olin moderaator Kodukant Hiiumaa vabatahtliku töö teemalise jututubadesarja avaüritusel. Andis energiat olla ruumis inimestega, kes vabast tahtest ühiskondlikku tegevusse kogu südamega panustavad. Jah, õhku paisati päris palju probleeme. Aga oleme visad ja oleme neist üle. Igal juhul oli Emmaste noortekasse kogunenutel säde silmas ja vestlusringi võtsime kokku positiivses toonis. Olgu mis on, vähemalt osalenud inimeste tegevus jätkub sama hoogsalt.

Kommentaare ei ole: