pühapäev, 9. detsember 2012

Maakilb

Omavalitsustevahelise mälumängusarja Maakilb teises voorus püstitas Pühalepa I taas rekordi. Kuu esimesel päeval läbi viidud mängul kogusime 78 punkti 100st võimalikust, mis andis kogu vabariigis esikoha. Mõneti (vist vähe öeldud siiski) üllatuslikult tähendas see seda, et kahe eelvooru kokkuvõttes on Pühalepa 55 tiimi seas esimesel positsioonil.
Rõõm on hoida pastakat, kui sulle ütlevad vastuseid Ester Liit ja isa-poeg Rohusaared ehk Jaanus ning Martti-Kristjan. Spordiblokis anti mulle ka võimalus skoori kasvatada :)
Aga no lihtsalt suurepäraselt on mõlemad eelvoorud kulgenud. Mingil moel õnnestub ikka just see õige vastus välja õngitseda. Lauda sisuliselt punkte ei jäänudki. Pigem vastupidi, mitmel puhul on viimase õlekõrrena kirja läinud vastus justnimelt täpseks osutunud.
Viimasel mängul hiilgas Martti, kes pooled või rohkemgi punktidest tõi. Ja edu pant on meil vist see, et keegi vaidlema ei kipu. Usaldatakse teiste vastuseid, kui just ise päris kindlasti ei teata. Aga üldiselt valitseb konsensus.

Kommentaare ei ole: