teisipäev, 24. mai 2011

Siit ja sealt

"Õpetaja, kas te olete täitsa hulluks läinud?" Just niisuguse küsimusega algas reedene koolipäev.
Olin enne esimest tundi klassi ümber tõstnud. Lauad olid külili ja pooled ühes, pooled teises klassi otsas. Toolid nende peal või klassi keskel. Mõte oli siis I maailmasõja lahingutandrit imiteerida. Kaevikud, okastraadiribad nende ees tõkkeks. Relvadeks olid plastikkuulid. Eesmärk vastast pommitada ja tema positsioon hõivata.
Suht mõnus andmine käis. (Kallis kooli juhtkond, loodan, et teie seda blogi ei loe :P) Tundus parim viis positsioonisõjast ülevaate andmiseks.

Laupäeval mandrile. Auto ütles üles- mahlad jooksid välja ja turbo läbi... Tagasisõit kui hobusevankriga ehk teise auto slepis.

Pühapäeval mängisin kolhoosiautojuhti. Ehk siis sõitsin 52-ga. Vedasime puid. Selle autoga sõidaks hea meelega. Kui kütus kellegi teise arvelt tuleks :D
Tööpäevast kokkuvõtteid tehes tuli idee maadlusvõistlused korraldada. Jäin alistamatuks. :)

Täna olid aga kergejõustiku võistlused. Väga tore tunne oli õpetaja olla, kuna õpilased võitsid paraja hunniku medaleid. Peale lõunat merele Kajsamooriga. Väga õige päev sattus, sest tuul ulgus ikka üsna mehiselt ja laineid lõid üle parda. Oksendamiseni keegi siiski ei jõudnud :P

3 kommentaari:

*Irri* ütles ...

Loodan ka, et kooli jutkond seda blogi ei loe, sest positsioonisõjaga(või siis Kamasutra sõjaga)võrreldes on õpilastega maadlemine ja nende alistamine palju tähelepanuväärsem tegevus :)

Kessu. ütles ...

Mis sa selle Kajsamoori peal tegid?

Hergo Tasuja ütles ...

Igor, maadlus toimus ikka külajõmmidega :)

Kessu, purjetasin :)