laupäev, 11. september 2010

Sügis

Esimene sügiskuu ehk september on kiirelt alanud.
Eelmine nädal algas kool. Esimene esimene september õpetajana :) Mulle koolipapa amet meeldib. Kool, kollektiiv ja õpilased on ka meeldiva mulje jätnud.
Laupäeval, 4. septembril oli Hiiumaa noortekogu üldkoosolek. Tore oli uusi nägusid kohata- s.t. et MTÜ Ankru liikmeks astuvad uued (loodetavasti tegusad) noored.
See nädal oli esimene täispikk koolinädal. Lisaks tundidele ja nende ettevalmistamisele (mis polegi nii üle-jala-tehtav, kui sisukaid tunde anda tahad) tuli koostada aine töökava. Teisipäeval käisin verd andmas. Üle pika aja kahjuks. Kuigi paremal käel torgati veen puruks, mistõttu koju minnes olid mõlemad käed kinni seotud, ei kurda. Seejärel kohtusin Kärdla noortega ja rääkisin noortevolikogust. Tundub, et on olemas entusiastlik seltskond, kes valmis linna noortevolikogu looma. Hea.
Kolmapäeval esindasin oma valda Kodukandi liikumise projekti "Tegusad külad- tugev Hiiumaa" Pühalepa valla kohtumisel.
Neljapäeval sättisime noortelehe Glasuur külgedele. Polnudki nii lihtne.
Eile ja täna käisin mesiniku koolitusel.
Samas on juba mitu päeva nohu kimbutanud. Sellest põhjustatuna ka peavalu ja uimasus. Kahjuks pole olnud võimalik end ravida ka eriti. Hea nipp on 200 grammi ja ohtralt küüslauku ning teki alla higistama. Esimest ei saa see kuu tarbida (vt paar postitust tagasi) ja teist pole ka olnud võimalik väga süüa, et mitte selle järele lõhnata :) Nüüd siis täna olen üsna palju seda sisse ajanud ja homme arvatavasti lesin terve päeva. Õnneks on telekast, mida vaadata- vormel ja kossu MMi pronksimäng ning finaal.

5 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Jube tegus noormees oled.

Hergo Tasuja ütles ...

Võib-olla hoopis hoopleja? :D

Kessu. ütles ...

Kah võimalik :D Kumba varianti sa ise eelistaksid?

Hergo Tasuja ütles ...

Tean, et küsimusele ei vastata küsimusega, aga mis sa arvad, kumba ma eelistaks?

Kessu. ütles ...

Ma usun, et pigem seda tegusa noormehe variant?