laupäev, 10. juuli 2010

Päikeseline nädal

Sel nädalal oli õppereis Saksamaale. Põnev reis oli :) Kirjutan sellest veidi hiljem, sest muljed on väga värsked veel ja ausalt öeldes olen suht väsinud ka hetkel. Saksamaal pikalt ei maganud ja tagasi Eestisse jõudsin reede hilisõhtul. Täna aga 0630 praamil juba.
Reisi võiks kokku võtta kolme märksõnaga: jalgpallihullud sakslased, hea ja suht odav kohalik vein ning kuumus. Tegelikult ei saa mainimata jätta head reisiseltskonda.

Saksamaal oli meil kohe programmi arvestatud Saksa-Hispaania vuti MMi poolfinaali vaatamine. Päris raske oli hispaanlastele kaasa elada :P Kuigi hispaanlaste võit mulle meeldis, on kahju ka, kuna nägemata jäi kohalike võidu tähistamine- see olnuks kindlasti meeldejääv vaatepilt.

Tahtsin ka Lelle Alternatiivile minna, aga ei jaksa rohkem ringi seigelda hetkel... Kuigi see on kindlasti raju pidu... Ka saarel on ühtteist toimumas, kuid vist ei jõua see nv kuhugi... Puhkan.

Nüüd aga lähen välja. Kodus oli mul 28 kraadi toatemperatuur! Tegin rõduukse lahti ja nüüd on "ainult" 25. Samas mis õues vist. Aga jah, kihutan nüüd Tubalale, viin vennale kaks saksa õlut.

Kommentaare ei ole: