reede, 26. veebruar 2010

Jälle kuu möödas

Selle nädalavahetusega saab ka veebruarikuu läbi. Aeg lendab. Samas on kuidagi kurb mööduvale kuule tagasi vaadata. Polegi nagu midagi asjalikku eriti ette näidata...

Minu blogi sai 3 aastat vanaks. Varsti koidab juba kooliaeg.
EV tähistas 92. sünnipäeva. Vennaraas osales Vabaduse väljakul toimunud paraadil. Ise jälgisin üritust kodus. Päeval käisin tädi sünnipäeval. Õhtul Presidendi vastuvõtt. Mhh, millal mulle küll kutse tuleb :) Mulle Ilvese kõne meeldis. Kätlemist ja muud jälgisin vaid poole silmaga.
Nn sõbrapäeva (mis mulle põhimõtteliselt vastumeelne on, kuna ei näe sel mingit mõtet peale kapitalistliku ühiskonna poolt peale surutud tarbimise-kulutamise vajaduse) veetsin sõpradega metsas. Suht ilus ilm oli ka.
Eelmisel nv tahtsin Lelle Veebruarialternatiivile minna, aga jah... Tõusis tuul ja loopis lund, langes vesi ja seisis praam. Nii et ei saanud Hiiumaalt minema.
Loomulikult olen meeletult lund rookinud. Mõni päev olen niisama lisaks hooviteedele ka tee maanteeni sisse lükanud, kuigi tean, et valla traktor tuleks ja ajaks selle ise ka lahti. Vaatamata ootamatult ägedale talvele ja masule on vald oma teehooldustöödega väga hästi toime tulnud.
Eks mõned peod ja "olengud" on ka kuusse ikka mahtunud :D
Niisamuti olen oma edasisi plaane paika pannud. Kahjuks täielikku selgust ikka pole.
Ja OM-dest ei saa ka mööda minna. Näiteks üleeile olin öö läbi üleval, kuna peeti jäähoki veerandfinaalid.
Paar head raamatut olen ka suutnud läbi lugeda.
Aga tegelikult, eks see ongi aasta kõige lühem kuu. Küll märtsis ja edaspidi jõuan midagi tarka ka rohkem teha :P

4 kommentaari:

Kessu. ütles ...

Punkensefaliit jõudis küll ilusti kohale alternatiivile. Nad on küll teise saare pealt, aga ikkagi.

Hergo Tasuja ütles ...

Ma tean, et jõudis... Mu armeekaaslane on ka sealt bändist. Aga Hiiumaa asub mandrist geograafiliselt võttes palju kaugemal ka.

Kessu. ütles ...

Vabandused...

Hergo Tasuja ütles ...

njaa...