neljapäev, 6. jaanuar 2011

Töö algas taas

Pikk puhkeperiood- või noh, kuidas võtta, 10 päeva, on seda palju või vähe, kes teab- on selja taga, nüüd algas taaskord töine periood.
See nädal olen ikka väga palju arvuti taga olnud. Paar kirjatööd tuttavatele teinud ja Äripäeva tellimusel ka kaks lugu Hiiumaa ettevõtetest. Eile oli filmikoolitus. Meie kool osaleb mingis pikaajalises projektis. Esmalt koolitatakse õpetajaid filmi tegemise osas ja siis meie omakorda peame õpilasi juhendama ja filme tegema. Need lähevad kuhugi konkursile ja lisaks saab välismaal käia :) Igal juhul koolitaja oli Rasmus Merivoo. Tundus kuidagi tuttav nimi. Mingi filmi on vist teinud, mõtlesin. Aga millise? Siis koitis. Kohvipausi ajal küsisin igaks juhuks üle, et kas tema tegi filmi "Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas". Nii oli. 2005 aasta lõpus oli see ikka väga popp teema. Vaatan selle täna meeldetuletuseks üle.
Täna oli individuaalse õppekava koolitus. Sain kinnitust, et olin enam-vähem õigesti tegutsenud ühe õpilase õpetamisel koolis. Aga nüüd tuleb lisatööd juurde- tuleb talle eraldi töökava koostada. Lisaks iga klassi iga aine kohta, nagu tavaliselt. Nüüd ainult see muutus, et üks uus aine juures- asun ka kehalist vanematele poistele andma :)
Homme on taas koosolek. Laupäeval üritan ka tegus olla, aga pühapäeval tahaks puhata. Lihtsalt rahus ja vaikuses puhata. Eks näis, kas õnnestub.

4 kommentaari:

*Irri* ütles ...

Alusta kehalise kasvatuse õppetunde ikka ballitantsudega :)

Hergo Tasuja ütles ...

Kas kohe alguses tasub magustoitu serveerida? :)

*Irri* ütles ...

Tegelikult Sul õigus - hoia seda magustoitu ikka üllatusroaks :)

Hergo Tasuja ütles ...

Nii arvasin ise ka. Küll leiab ka mingeid toredaid harjutusi, millega alustada saab :P