pühapäev, 14. veebruar 2016

Uni

Suure osa nädalast saatsin mööda graafikus koolitunnid, trennid ja enda liigutamine, seejärel õhtusöök ja uinak 17-18 vahel. Peale seda oli jälle energiat tegemaks mida iganes.
Neljapäeva õhtul (osaliselt öösel) jäin Euroliiga korvpallikohtumist Real Madrid - Moskva Himki vaatama, mis umbes üheni kestis. Reede õhtul osalesin Kärdla mälumängusarjas. Kogusime 40 punkti 64st võimalikust, millega tavapäraselt esikolmikus oleks. Ent seekord, tasavägises ja kõrgetasemeliste skooridega mängus, alles kümnendad. Ja kui aus olla, siis kindlaid punkte jäi lauda ka neli ehk et esikohta (49 silma) ei püüdnuks nii või naa.
Seejärel suundusin Käina noortelaagrisse. Koolimaja sumises nagu sipelgapesa- liikumist oli palju, samas üllatavalt süsteemselt toimus see. Kui lõpuks vaikus ehk öörahu majja sai, nii poole ühe ajal, sõitsin koju. Et hommikul enne kuute teises suunas tagasi sõitma hakata. Praamile. Mandrile. Paidesse. Maakilva A-finaali. Ja tasus täitsa ära see sõit, sest teenisime teise koha. Ise tahtnuks maksimalistina küll veidi teravam pliiats olla, ent kokkuvõttes ei saa midagi kurta.
Puänt oli aga see, et täna hommikul, kui võinuks rahumeeli magada, polnud und kusagil. Nii seitsme ajal sain esimest korda silmad lahti ja enne üheksat oli selline tunne, et terve igaviku olen juba voodis lesinud.

Kommentaare ei ole: