teisipäev, 6. jaanuar 2015

2015

Mõnda, mis ees ootamas. Mitte uusaastalubaduste kontekstis, sest uusaastalubadus kui selline on natukene võlts ja kunstlik. Pigem lihtsalt mõtted, ideed, plaanid.
Haridusmaastikul asun ise taaskord õppija rolli. Kõrgemal tasemel kolmandale ringile. Haridustehnoloogia seekord. Jah, võiks ju hoopis magistrikraadi järele minna. Aga siin on mitmed pisi-pisikesed vastuargumendid. Igal juhul järgmine kord saab siis magistrantuuri uks avatud :)
Novembris nõustusin jätkama Noorkotkaste Hiiumaa malevkonna pealikuna. Ühest küljest ei ole ajaressurssi ülearu, aga selle olen ka seal välja öelnud ja see on aktsepteeritav. Lisaks on seal rühmajuhtidena tragid naised tegutsemas, kes nö igapäevase toimimise eest hea seisavad. Enda jätkamise osas pidasingi oluliseks, et poiste tegevust juhiks meesterahvas. Mitte et naised asju kehvemini teeks (pigem vastupidi), ent nii psühholoogiliselt, loogiliselt kui omast kogemusest tean, et mõjub paremini, kui asi sooliselt nii kaldu ei ole. Lisaks on mul hea meel, et noortejuhid kinnitasid üksmeelselt välja pakutud kandidaadi malevkonnapealiku abi kohale. Loodan Silverist tõhusat abi ning näen potensiaali võtmaks kohustused üle. Oluline märksõna otsustamisel oli Võidupüha paraad, mis toimub Hiiumaal. Võõrustajamaakonna malevkonnapealikuna õnnestub asjas üsna sees olla.
Selge soov ja siht on valla spordielus positiivne arengutõuge esile kutsuda. Eks paljuski sõltub see ka Tõnisest. Aga ka teiste spordiinimeste ja spordisõprade soovidest, huvist ja panusest. Üksi ei tee paraku midagi. Sellest aga hiljem pikemalt. Loomulikult tahaks ka ise organiseeritumalt ja rohkem sporti teha. Arengu suhtes on oluline leida aega ja võimalused ka taastumiseks-puhkamiseks.
Mõtlen, et ka kohvitarbimist peaks vähendama ja kindlasti sooviks rohkem raamatuid lugeda :)

2 kommentaari:

LiisP I Cvr_2_Cvr ütles ...

Mis Sul selle kohvi vastu ometi on? :D Kui kohvi ka nautida ei saa, mis m6te siis elul enam? :D

Hergo Tasuja ütles ...

Tahakski, et see oleks ainult nautimiseks. Näiteks pühapäeviti, istud, rüüpad, naudid mõnusat aroomi ja maitset :) Aga ei taha, et seda peaks ka ergutina kasutama...