kolmapäev, 30. mai 2012

Tempo

Ega ei ole vist üldse originaalne, kui ütlen, et aeg lendab märkamatult.
Eelmise nädala viimastesse päevadesse mahtus nii II Maailmasõja mälestusmärgi avamine (soliidne üritus, rahvast märksa rohkem kui oodanuks ja see teeb rõõmu, sest oma riigi-rahva ajalugu peab mäletama-mälestama), koondise karm tõde vutiplatsilt (vol 1) Horvaatiaga mängides, Rahvaliiga vutimäng (keskkaitse kohta pole 8 kolli paha) ja korvpallitrenn laupäeval, üle mitme-setme aasta Eurovisioon (no Otti pidi ju toetama, samas üldpilt oli ikka mage mis mage, nii et enne 220minutilise programmi lõppu uni vägisi silma kippus), NK 82. sünnipäeva aktus Viljandis ja hinnete välja panemine e-koolis (mis iseenesest ei olegi nii lihtne, sest tahan kõigile lisaks numbrile ka sõnalist tagasisidet anda).
See nädal on töö juures päris pööraselt kiire olnud. Kuigi sisulisi ehk õppetööga täidetud tunde peale eksamiainete ei ole, on tegemist piisavalt. Kasvõi Tutipäevaga seoses. Kuigi see ei ole lõpuaktus, on mul juba praegu kuidagi imelik-kurb-rõõmus-segu tunne, sest oma klass jätab peagi selle kooliga hüvasti. Lisaks vaevas pikalt pead küsimus tuleviku üle. Tegelikult vaevab siiani... Kuigi ma ei küsinud-nõudnud endale ühtegi tundi, saati siis veel kellegi arvelt, tundub et inimene/(sed?) niisugust mõtet arendas.  Arvuta kuidas tahad, aga kui kastis on 16 kana, millest igaühele neljast lapsest kuulub 4 tükki, siis ühe kana kinkimine nt lapsele F tähendab, et see tuleb võtta kas J,O või E arvelt...
Lisaks tööga seonduvale, sealhulgas lõpueksamid, on ka mul endal kümmekonna päeva pärast eksamid terendamas. Ja sel laupäeval ootab ees Hiiumaa maraton. Kui aprillis ja mai algul õnnestus veel korralikult trenni teha, siis nüüd viimasel perioodil on ajanappus kummitanud ja liikumine üsna plaanipäratu... Aga see võrreldes vaimse pingega ei olegi nii hull. Arvan, et tegin õigesti, et valisin poolmaratoni seekord. Eks tuleval aastal läheb täispikk loosi. Liiatigi on peale homset tutipäeva reedel omakultuuripäev, kust suundun otse NK-KT laagrisse. Eks sealt siis jällegi sõidan otse maratonile. Ja õhtul peaksin osalema jalgpalli showkohtumises Kärdla linn versus Eesti näitlejad. Pühapäeval aga saarte mängud kergejõustikus, kus kohtunikuna ametis olen.

Kommentaare ei ole: