pühapäev, 13. mai 2012

Korvpall

Korvpalliliigas NBA on põhihooaeg (ja suuresti ka play-offide 1. ring) läbi. Vaatasin, mida hooaja hakul ennustasin.
Läänes väga mööda ei pannud, samas eks raske oli ka. Niipalju siiski, et Spurs võttis konverentsivõidu ja play-offe on nad ka väga kindlalt alustanud. Pakkusin neid 3ndaks. Ülejäänu osas läks nagu arvasin.
Idas läks aga nihu. Hästi ses osas, et Miami jäi ikkagi teiseks ja Chicago võitis. Kartsin vastupidist. Kolmandaks aga Indianat küll pakkuda ei osanud. Ja play-offis on nad ka kindlad olnud. 2. ringis kohtuvad aga Heatiga. Loodan loomulikult, et nad võidaksid, kuid kahtlen selles. Teisest paarist peaks Boston konverentsifinaali jõudma. Seal arvan nende teekonna lõppevat.
Lääne poolt usun, et San Antoniol ei teki raskuseid 2. ringis ja seejärel peaks nad kohtuma Oklahomaga. Kui vigastused vanameistreid ei kimbuta (nagu paljude teiste tugevate tiimide puhul juhtunud on), siis peaks nad meistritiitli eest mängima pääsema. Kui just Thunder järsku play-offis uut hingamist ei saa, siis loodan, et tiitli napsabki Spurs. Neil peaks olema suurim võimalus Heati vastu.

Eesti korvpalli finaalseeria sai magusa alguse. Kalev võtab võõrsilt 2:0 eduseisu kaasa. Peaasi, et poistel pea pilvedesse ei tõuse. Esimene mäng oli lust vaadata, mängulises mõttes. Teine lõpptulemuse poolest. Tartu (kahju tõdeda küll) ei jäänud mänguliselt nii palju alla, et 18 punniga saada. Aga visked lihtsalt ei läinud. Kodusaalis. Kahtlen, et Leppiku-Saage käsi pealinnas vähem väriseb.
Ja kuigi tõepoolest, seitse mängu oleks ikka seitse mängu, siis 4:0 võit meeldiks mulle rohkem. Eks teisipäev-neljapäev annavad selgust.

Kommentaare ei ole: