teisipäev, 22. mai 2012

Mõnus

Kooliaasta lõpp on põhimõtteliselt kätte jõudnud.

Eile sooritas 8. klass üleminekueksami. Täna oli tore õhtu- 4 inka ja 3 ajaloo eksamitööd vaja parandada. Õnneks olid tööd hästi tehtud ja töö läks libedalt.
Samas eks oma osa mängis selles ka meeldiv nädala algus. Eile pealinnas koolitusel. Võrreldes sama koolituse kahe esimese õppepäevaga oli linnas kohe toredam. Kevad oli ka sinna jõudnud. Kõle-kole talv ja kevad unustusehõlma vajunud. Inimesed tänaval tulid kohe rõõmsate nägudega vastu ja äraütlemata palju kauneid näitsikuidki liikus ringi.
Täna jällegi tööpäev vabas õhus, kergejõustiku maakondlikud MV. Kui enne olin näo juba hiliskevadiselt jumekaks saanud, siis peale tänast kohtunikutööd on ka käed pruunikad. Ja rõõm, et oma õpilased taaskord hulga medaleid korjasid.
Õhtul veel vutitrenn ja siis paberitöö kallale. Ning homme on taaskord võimalus õues tööpäev mööda saata- kehalise tunnid päev läbi. Mõnus kevad on lõpuks saabunud. Ka nüüd, kell 22 on veel 16 kraadi sooja. Ja ausalt, kolige põhjapoolusele inimesed, kes te juba virisete, et küll on soe või et sääsed on välja tulnud. Kas kuu aja eest te just pikisilmi sooja ei oodanud ja kevadet maapõhja kirunud?

Kommentaare ei ole: