laupäev, 25. veebruar 2012

Puhkus

Tegin plaani 3-päevasel nädalavahetusel võimalikult palju lihtsalt puhata ja magada. Seni on see üsna hästi õnnestunud.
Peale kooli ja Emmaste valla Eesti Vabariigi 94. aastapäeva aktusel (koos maavalitsuse omaga juba kolmas vähem kui ööpäeva sees ja kui need üksteisest niivõrd erinenud poleks, tekkinuks juba tüdimus) osalemist otsejoones koosolekule. Tundub, et Noortenädal hakkab vaikselt paika loksuma.
Kusagil 18 ajal juba magama. Ja kas 0300 oli uni läinud? Aga loomulikult. Seega algas Eesti sünnipäev minu jaoks üsna varakult.
Päeval Kaibaldi suusamatkale. Kuigi viimaste päevade ilm oli pigem varakevadele omane, olid rajameistrid head tööd teinud ja sõita sai. Mis sest, et paar korda pidi parajalt suurest veeloigust ringiga mööda sõitma. Et lumeolud olid nagu nad olid, sõitsin terve ringi paaristõugetega. Tubli koormus ülekehale. Suur ring pidi olema 12 km (pigem siiski u 10) ja aega kulus napilt üle 40 minuti.
Kauss sooja suppi ja koju riideid vahetama. Ees ootas Tubala uisu- ja hokipäev. Tõsi, uisud võis heaga koju jätta. Soe ilm oli jääle paraja veekihi tekitanud. Aga päeval luhta minna ei lastud- ühed võistlused asendati teistega. Ja hokiturniir toimus siiski. Lihtsalt väljak rajati kiirkorras korvpalliplatsile- lumi pealt ära ja töötas küll.
Õhtul saun ja juba Presidendi vastuvõtu ajal viskasin pikali. Ei vaadanud, ainult kuulasin. Ja seekord jagus und täitsa hommikuni välja.

Kommentaare ei ole: