neljapäev, 16. veebruar 2012

Alternatiiv

Nädalavahetusel mandril. Niiöelda tööl.
Veebruari Alternatiivi õhtujuht. Väga raju üritus. Sealhulgas 3 tundi -10 kraadise pakase käes rokkimist, sest esimesed kolm bändi esinesid välilaval. Meeldejääv kogemus.
Esimest korda kuulsin Sõpruse Puiesteed lives. Ei olnud suurem asi, kahjuks. Õnneks suutsid teised esinejad rohkem rokkida ja jala tatsuma panna.
Tore oli ka vanu tuttavaid üle pika aja näha. Õnnestus ka politseiga kokku puutuda. Kõndisin sõbrannadega ööbimiskohta, kui paluti lähemale astuda. Sõbrannadel polnud helkurit kaasas-küljes. Said suulise hoiatuse ja helkuri. Selle kümnekonna minuti jooksul, mis ma seal patrullauto juures ootasin, jagati vist viis-kuus helkurit. Kurb, et inimesed ei taha seda endale külge panna. Iga autojuht peaks ju teadma, kui suur vahe on helkuriga ja helkurita jalakäijal.
Hommikul suundusin esimese praami peale. Jõudsin end juba Läänemaal kiruma hakata, sest seal sadas laia lund ja tuul puhus rohkem kui mõõdukalt. Kiruma selle pärast, et 1030 praam sai valitud eesmärgiga päeval suusatama minna. Õnneks pole Hiiumaa Eestimaa ja kodusaarel oli ilm täitsa okei.

Kommentaare ei ole: