neljapäev, 7. jaanuar 2021

Tervis

Hetkeseisuga suunatakse vist kõik vähegi sümptomitega patsiendid esmalt koroonatesti tegema, enne kui muid analüüse või uuringuid tehakse. Nii ka minu puhul. Etteruttavalt olgu öeldud, et ka neljas (kolm korda sain eelmisel aastal TÜ uuringu raames proovi anda) test sai samasuguse vastuse nagu eelmised - negatiivne.
Nagu üks doktor nüüd tagantjärele analüüsis, siis ilmselt oli selle nädala kehva enesetunde taga organismi eneseregulatsioon. Ehk viimasel perioodil on tulnud kogu aeg timmis ja trimmis olla. Samal ajal olen püüdnud füüsilist poolt ka hoida ja leida aega natukenegi trenni teha. Organism hoidis tempot ja liikus kaasa. Siis sattus sekka rahulikum pühadeperiood (oh, kui palju punaseid päevi kalendris ning kui vähe vajadust/võimalust kodust väljas käia üldise olukorra tõttu) ning ilmselt tekkis kehal arusaam, et nüüd ongi aeg puhata, järgi anda, aeg maha võtta.
Õnneks on möödunud aasta meid kenasti välja koolitanud ning kodukontoris saab edukalt kõik ära tehtud nagu lõppev nädal taas tõestanud.
Ja nii nagu minu puhul tavaks - kiiresti aeg maha, kiiresti jalule tagasi. Ehk ei kahtle, et tuleval nädal taas kõik tavapärane.

Kommentaare ei ole: