reede, 23. märts 2018

Kevad

Vahva vingerpussina sadas just kevade saabumise päeval/õhtul taas lund. Eelnevalt pakuti meile mitmeid päriselt kevadisi päevi.
Märts on olnud ka vaheldusrikas. Mõned märksõnad.
Kohtumisel Tarbijate Ühistuga kuulsin huvitavast plaanist avada Sarve kaubamaja. Juba nimi ise viitab, et see on äge idee. Lahendus veel vahvam. Suuremõisa pood saab igal juhul uut hoogu.
Kuu teise nädalalõpu veetsin Tartus. Ja just täpselt selleks ajaks avati jäätee. Ehk sõitsin üle mere Saaremaale, sealt sutsti Muhumaale ja edasi laevaga mandrile. Tagasi tulles oli jäätee aga katki ning kasutada tuli Rohuküla-Heltermaa parvlaevaliiklust. Aga vahepealse merevee jama taustal oli see ka täitsa kena lahendus.
Esmaspäeval käis külas revisjonikomisjon. Tutvumisringil nii-öelda. Õhtul oli sotsiaalkomisjoni koosolek Emmastes.
Neljapäeval kinnitati Hiiumaa valla eelarve. Kõige tähenduslikum - mitte keegi ei hääletanud selle vastu. Võrreldes mõne või isegi paari kuu taguse ajaga, on edasiminek tuntav. Suurim opositsioonijõud teeb reaalselt mõistlikku koostööd, mitmed nende muudatusettepanekud on ka eelarvesse jõudnud. Niisamuti on arvestatud vist isegi kõigi osavallakogude ettepanekutega. Üksmeel eelarve osas annab lootust edasiseks.

Kommentaare ei ole: