pühapäev, 4. märts 2018

Kevad

Päevane päike on nii mõnusalt soe. Üks asi, et meelitab tänaval asfaldi lume alt välja. Teine, et Pärnu rannas inimesed juba päevitavad :)  Vähemalt laupäeval nägin neid ikka mitmeid. Kenasti pargipinkidel ja tõsised suvitaja-näod ees. Tõsi, riided olid seljas siiski. Samas mitte kaugel neist toimetasid kalahuvilised jää alt kala püüdes. Jooksuringi oli igal juhul kevadiselt mõnus teha - päike silitas põski, lumi paitas taldu. Selliselt tasahilju saabuv kevad on täitsa meeltmööda.
Reede õhtul külastasin esmakordselt Endla teatrit. Ilmselt oli ka teatril suur au mind esmakordselt võõrustada, nii istusime pärast veel seltskonnaga seal kohvikuski. Etendus ise oli meeleolukas - nalja kogu raha eest.
Laupäeva õhtul vaatasime Eesti Laulu. Mitte et ma suur fänn või spetsialist oleksin. Aga ilmselt üsna eestlaslikult olen jõudumööda sellel aastate jooksul silma peal hoidnud. Sel korral tegime ka ennustusvõistluse ning kuidagimoodi panin kogu esikolmiku kenasti paika.
Tänasesse mahtus kolimine. Ehk tõstsime hoolega tube ümber. Mööblit ühelt korruselt teisele ja ühest toast teise. Nagu oleks uus elamine. Ja nüüd kasutan taaskord ägedat Virtsu-Heltermaa liini. Minu pärast võiks see aastaringselt toimima jääda :)

Kommentaare ei ole: